Onze Aanhanger rijopleidingen

Haal binnen één dag je aanhanger rijbewijs!

Wil jij de weg op met een aanhanger of op vakantie met een caravan? Dat begrijpen wij als geen ander! Toch kan dit niet zomaar. Voor het rijden met een aanhanger aan je auto moet je over een apart BE rijbewijs beschikken. Ook vraagt het om net wat andere vaardigheden dan het rijden van een auto zonder aanhang. Beschik jij al over een autorijbewijs en wil je graag je aanhanger rijbewijs halen om hiermee de weg op te kunnen? Bij Verkeersschool Rijrecht kun je binnen één dag een cursus volgen en diezelfde dag nog op examen! Zo kun jij binnen no-time met een aanhanger aan je auto het verkeer ingaan!

Je aanhanger rijbewijs halen bij Rijrecht Verkeersschool?

Bij Rijrecht Verkeersschool kun jij je aanhanger rijbewijs in één dag halen. Hoe? Je begint met een halve cursusdag. Tijdens deze cursus leren onze instructeurs je alle vaardigheden waarover je moet beschikken voor het rijden met een aanhangwagen. Denk aan achteruit draaien en rijden en de aanhanger op de juiste manier aan- en afkoppelen. Ook is het een moment waarop je verkeerskennis wordt opgefrist. Is de ochtend van de halve dagcursus eenmaal voorbij, dan rijd je samen met je instructeur door naar je CBR-examen. Dit maakt dat je met onze dagcursus binnen één dag in het bezit bent van je aanhanger rijbewijs. Kwaliteit, snelheid en persoonlijke begeleiding: dat is wat je van ons als rijschool kunt verwachten!

Over Rijrecht Verkeersschool 

Jij als leerling staat bij ons centraal. Met onze betrokken en persoonlijke begeleiding zorgen onze instructeurs ervoor dat je onder de juiste ontspannen sfeer kennis vergaart en dit kunt toepassen in het verkeer. Wij zorgen ervoor dat je wordt klaargestoomd om snel en veilig het verkeer te betreden. En nóg beter: dat jij gegarandeerd binnen één dag over jouw aanhanger rijbewijs beschikt!
Intake gesprek voor meer informatie?

Wil jij in de regio Utrecht jouw aanhanger rijbewijs behalen? Dan ben je bij Rijrecht Verkeersschool aan het juiste adres! Voor meer informatie over onze dagcursus is het altijd mogelijk om langs te komen in ons mooie pand. We geven je graag meer informatie over de cursus onder een kop koffie. Dit maakt dat je precies weet wat het beste bij jouw situatie past en je snel van start kunt met het behalen van jouw aanhanger rijbewijs!

Onze rij-pakketten

Rijrecht Verkeersschool heeft alles in eigen huis. Dit betekent dat je zowel voor je theorie als voor je praktijk bij ons terecht kunt. We bieden verschillende rijpakketten aan, zodat je tot het pakket komt dat het meest aansluit bij jouw wensen. Wil je meer informatie over een van onze pakketten of een proefles aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Auto Rijbewijs

Rijbewijs B

Motor Rijbewijs

Rijbewijs A

Scooter Rijbewijs

Rijbewijs AM2

Aanhanger Rijbewijs

Rijbewijs AM2