Bij Rijrecht rijd je Motor Auto Scooter

0
Geslaagde leerlingen
%
Slagingspercentage AVB
0 %
Slagingspercentage AVD
duo motorrijders

Bij Rijrecht Verkeersschool sta jij als leerling centraal. Onze instructeurs bieden je tijdens lessen de juiste persoonlijke begeleiding met een hoge dosis vakkundige kennis. Wij weten exact wat er komt kijken bij je rijopleiding, waardoor wij je volledig klaarstomen om zelfverzekerd de weg op te gaan.

Mensen helpen tijdens de lessen onder een ontspannen sfeer is wat onze instructeurs energie geeft. Niet alleen kunnen wij je helpen met rijlessen. Ook bieden wij theorielessen aan die perfect aansluiten op de kennis die je nodig hebt in de praktijk. Alles onder één dak. Dat is Rijrecht.

Wanneer je bij ons komt lessen hoef je je geen zorgen te maken dat je iedere rijles met verschillende instructeurs te maken krijgt. Je krijgt bij Rijrecht Verkeersschool een vaste instructeur die ernaar streeft om het beste uit je te halen. Zo beschik je immers met de juiste kennis snel over je rijbewijs. Dit alles met een persoonlijke en betrokken begeleiding waarbij de instructeur altijd rekening houdt met je persoonlijke omstandigheden en leerwijze. Bovendien is het bij ons mogelijk om meerdere dagen in de week te komen lessen. Samen zorgen we ervoor dat we je goed klaarstomen voor het verkeer en snel kunnen feliciteren met het behalen van je rijbewijs!
Ben jij nieuwsgierig en wil je graag eens een proefles komen rijden? Wij verwelkomen je graag in ons mooie pand in Utrecht!

Bij Rijrecht haal jij je theorie Klassikaal 1 op 1

0
Theorie cursussen
0
Theorie behaald
0
Categoriën

Veel leerlingen hebben moeite met het behalen van hun theorie examen. Het landelijk slagingspercentage lag in 2021 op 54% (Bron: CBR).

Bij Rijrecht geloven wij dat het behalen van een theorie examen ook op een leuke en interactieve manier kan. Niet iedereen leert even makkelijk uit een boek.
Dit heeft verschillende redenen. Geen tijd, geen motivatie en een verkeerde manier van leren.
Dit vertraagt onnodig het behalen van hun rijbewijs en brengt ook de nodige kosten met zich mee.

Wij pakken het nét even iets anders aan.