Rijrecht Verkeersschool leidt op voor alle
bestaande rijbewijzen en beroepsopleidingen!

Waarom kiezen voor Rijrecht Verkeersschool?

Binnen 3, 5, 7 dagen je rijbewijs binnen
Wij bieden een alles-in-één pakket
Hoog slagingspercentage
Persoonlijke, betrokken begeleiding: jij staat bij ons centraal!

Over Rijrecht Verkeersschool

Bij Rijrecht Verkeersschool sta jij als leerling centraal. Onze instructeurs bieden je tijdens lessen de juiste persoonlijke begeleiding met een hoge dosis vakkundige kennis. Wij weten exact wat er komt kijken bij je rijopleiding, waardoor wij je volledig klaarstomen om zelfverzekerd de weg op te gaan. Mensen helpen met lessen onder een ontspannen sfeer is wat onze instructeurs energie geeft. Niet alleen kunnen wij je helpen met rijlessen. Ook bieden wij theorielessen aan die perfect aansluiten op de kennis die je nodig hebt in de praktijk. Alles onder één dak en jou volledig ontzorgen met een totaalpakket: dat is wat je van ons kunt verwachten!

Persoonlijk, snel en kwalitatief!

Wanneer je bij ons komt lessen hoef je je geen zorgen te maken dat je iedere rijles met verschillende instructeurs te maken krijgt. Je krijgt bij Rijrecht Verkeersschool een vaste instructeur die ernaar streeft om het beste uit je te halen. Zo beschik je immers met de juiste kennis snel over je rijbewijs. Dit alles met een persoonlijke en betrokken begeleiding waarbij de instructeur altijd rekening houdt met je persoonlijke omstandigheden en leerwijze. Bovendien is het bij ons mogelijk om meerdere dagen in de week te komen lessen. Samen zorgen we ervoor dat we je goed klaarstomen voor het verkeer en snel kunnen feliciteren met het behalen van je rijbewijs!
Ben jij nieuwsgierig en wil je graag eens een proefles komen rijden? Wij verwelkomen je graag in ons mooie pand in Utrecht!