Auto Rijbewijs Automaat

Binnen één week je rijbewijs B voor automaat halen!

De toekomst is steeds meer duurzaam gericht, waardoor veel meer elektrische auto´s op de weg te zien zijn. Wil jij daarom graag je rijbewijs B voor een automaat auto halen? Dan ben je bij Verkeersschool Rijrecht aan het juiste adres! Waarom? We beschikken over een hoog slagingspercentage, bieden examengarantie en hebben als voornaamste doel om het beste uit je te halen. Dit zodat je snel en zorgeloos op kan voor je theorie- en/of praktijkexamen. Bij Verkeersschool Rijrecht heb jij je rijbewijs B voor een automaat binnen 3 tot 7 dagen al in de pocket!

Je automaat rijbewijs B halen bij Verkeersschool Rijrecht
Bij Verkeersschool Rijrecht is het mogelijk om je automaat rijbewijs binnen 3, 5 of 7 dagen al in de pocket te hebben. De praktijklessen in een automaat auto bedragen dan ook 15, 20 of 25 uur. De tijdsduur hangt af van het aantal dagen die je nodig hebt om te slagen voor je automaat rijbewijs B. Welke van de drie mogelijkheden het ook worden: met ons hoge slagingspercentage en examengarantie haal jij gegarandeerd in één keer je rijbewijs!
We starten binnenkort met auto rijlessen. We zullen een email sturen als deze lessen starten!

Onze rij-pakketten

Rijrecht Verkeersschool heeft alles in eigen huis. Dit betekent dat je zowel voor je theorie als voor je praktijk bij ons terecht kunt. We bieden verschillende rijpakketten aan, zodat je tot het pakket komt dat het meest aansluit bij jouw wensen. Wil je meer informatie over een van onze pakketten of een proefles aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Motor Rijbewijs

Rijbewijs A

Auto Automaat

Rijbewijs B

Scooter Rijbewijs

Rijbewijs AM2

Theorie cursus

Rijbewijs A, AM2, B