Scooter Rijbewijs

Snel je rijbewijs AM2 halen bij Rijrecht Verkeersschool!

Droom jij al een tijdje van scooter rijden en heb je eindelijk de minimumleeftijd van 16 jaar bereikt? Dan is het vanaf die leeftijd mogelijk op je rijbewijs AM2 te halen! Met het rijbewijs AM2 kun je niet alleen een scooter besturen. Ook het rijden op een snorfiets, brommer of brommobiel kan met dit rijbewijs. Bij Rijrecht Verkeersschool bieden wij lessen aan waarmee jij binnen no-time de weg op kan met jouw scooter of bromfiets. Dit doen wij snel, veilig en voordelig. Ben jij benieuwd naar de pakketten die wij aanbieden om je rijbewijs AM2 bij ons te halen? Wij lichten je graag de mogelijkheden toe!

Groepsles

€280

  • 3 a 4 personen

Groepsles

€335

  • Theorie
  • Praktijk

Privé les

€375

Privé

€430

  • Theorie
  • Praktijk

Theoriecursus

€85

  • 8 uur
  • Klassikaal les
  • Exclusief kosten CBR examen

*Alle bovenstaande tarieven zijn excl. €15 administratiekosten

Examengarantie:              

Examengarantie pakket 1                                             € 0

  • Gezakt? Boek een nieuwe cursus incl. examen met € 50 euro korting

Examengarantie pakket 2                                             € 50

  • Gezakt? Boek een nieuwe cursus incl. examen voor maar € 100,-

Rijbewijs AM2 halen bij  Rijrecht Verkeersschool?

Bij Rijrecht Verkeersschool kun je terecht voor zowel theorie- als praktijklessen. Echter, je kunt er ook voor kiezen om enkel je theorie of praktijk bij ons te volgen. Om je op weg te helpen met het maken van een keuze die aansluit bij jouw wensen, bieden wij verschillende pakketten aan. Voor de theorie bieden wij een theoriecursus aan op locatie. Deze is verdeeld over twee dagdelen en duurt in totaal acht uur. Kies je voor een theoriecursus bij onze rijschool, hou er dan rekening mee dat de kosten voor het CBR examen niet hierbij zijn inbegrepen. Dit examen kun je zelf reserveren bij het CBR. Meer weten over onze theoriecursus? Kijk dan eens hier: www.theoriegarantie.nl. Theoriegarantie is onderdeel van Rijrecht Verkeersschool.

Voor de praktijklessen bieden we twee verschillende pakketten aan. Je kunt ervoor kiezen om je praktijk in groepsverband of privé te volgen. Bij een groepsles kun je denken aan drie tot maximaal vier kandidaten waarmee je de brommer-/scooterpraktijkles volgt. De groepsles bedraagt vier uur en de privéles drie uur. En het grootste voordeel? Bij ons kun je in één dag zowel je praktijkles als -examen gepland hebben staan. Oftewel: je rijbewijs AM2 binnen één dag binnen hebben! Bovendien bieden wij ook examengarantie. Wil je inhoudelijk meer weten over onze praktijklessen voor de brommer/scooter? Kijk dan op de pagina scooter/bromfiets of op www.brommerrijbewijs.nu. Ook dit is onderdeel van onze verkeersschool.

Uiteraard bieden wij tevens pakketten aan waarin je zowel je theoriecursus als praktijk kunt volgen. Het voordeel aan onze combi pakketten is dat je hiervoor een korting kunt verwachten. Vind je het lastig te bepalen welk pakket het beste aansluit bij jouw wensen en heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag met het snel behalen van je rijbewijs AM2!
Onze rij-pakketten

Rijrecht Verkeersschool heeft alles in eigen huis. Dit betekent dat je zowel voor je theorie als voor je praktijk bij ons terecht kunt. We bieden verschillende rijpakketten aan, zodat je tot het pakket komt dat het meest aansluit bij jouw wensen. Wil je meer informatie over een van onze pakketten of een proefles aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Auto Rijbewijs

Rijbewijs B

Motor Rijbewijs

Rijbewijs A

Scooter Rijbewijs

Rijbewijs AM2

Aanhanger Rijbewijs

Rijbewijs AM2