Onze auto (automaat) rijopleidingen

Wil jij in 3, 5, 7 dagen je automaat rijbewijs B halen?

Heb jij genoeg van het eindeloos reizen met het openbaar vervoer en ben je eindelijk klaar voor de volgende stap: je autorijbewijs voor een automaat auto halen? Dan ben je bij Rijrecht Verkeersschool aan het juiste adres! Begin je bij onze verkeersschool, dan heb je binnen 3 tot 7 dagen al je rijbewijs binnen voor een automaat. Snel, flexibel en met de juiste begeleiding. Dat is wat je van jouw vaste rijinstructeur kunt verwachten tijdens het lessen in onze automaat auto. En dat met een hoge slaaggarantie!

Autorijles
Autorijles
Rijbewijs gehaald
Makkelijk van start met automaat rijlessen
Heb jij al wel eens rijlessen gehad met een schakelauto en merkte je dat deze stap toch nog te groot is? Niet getreurd, want dan is het mogelijk van start te gaan met automaat rijlessen. Het fijne aan automaat rijlessen is dat je eerst kunt wennen aan alle verkeersregels en het toepassen hiervan in de praktijk, zonder na te hoeven denken over het schakel- en koppelwerk. Je focus ligt bij het rijden van een automaat auto volledig op het verkeer. En precies het bijbrengen van de juiste kennis omtrent verkeersregels en het toepassen in de praktijk is wat onze rijinstructeurs jou perfect kunnen bijbrengen. Zo voel je je niet langer onzeker om de weg op te gaan en wordt je volledig klaargestoomd voor het rijden in een automaat auto!

Over Rijrecht Verkeersschool

Betrokkenheid en persoonlijke begeleiding: dat ademen onze instructeurs van Verkeersschool Rijrecht. Bij ons sta jij als leerling centraal. Wij zorgen ervoor dat jij onder de juiste ontspannen sfeer de nodige kennis vergaart en deze zorgeloos kunt toepassen in de praktijk. Omdat ieder persoon op een andere manier stof tot zich neemt, zorgen wij ervoor dat je rijlessen volledig op maat gemaakt en begrijpelijk voor jou zijn. Niet alleen voor de rijlessen kun je bij Verkeersschool Rijrecht terecht; ook bieden wij theorielessen aan. Wij ontzorgen jou volledig met een totaalpakket: precies wat jij nodig hebt om snel je automaat autorijbewijs te behalen. En niet te vergeten duurzamer de weg op te rijden!
Proefles aanvragen in een automaat?
Ben jij na het lezen benieuwd naar het lessen in een automaat? Je kunt snel en gemakkelijk een proefles aanvragen bij onze rijschool. Tijdens deze proefles kijken wij naar je vaardigheden in het rijden van een automaat. Ook wordt er een indicatie gegeven hoeveel rijlessen wij denken dat je nodig hebt om te slagen voor je automaat rijbewijs. Wij helpen je graag met een passend advies om je een stap dichter te brengen bij het behalen van jouw rijbewijs! Meld je via onderstaande knop gemakkelijk aan voor een proefles bij Rijrecht Verkeersschool . Onze instructeurs staan voor je klaar!
Onze rijpakketten
Verkeersschool Rijrecht heeft alles in eigen huis. Voor zowel je theorie als je praktijk kun je bij ons terecht. We bieden verschillende rijpakketten aan, zodat je tot het pakket komt dat het meest aansluit bij jouw wensen. Wil je meer informatie over een van onze pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!
We starten binnenkort met auto rijlessen. We zullen een email sturen als deze lessen starten!

Onze rij-pakketten

Rijrecht Verkeersschool heeft alles in eigen huis. Dit betekent dat je zowel voor je theorie als voor je praktijk bij ons terecht kunt. We bieden verschillende rijpakketten aan, zodat je tot het pakket komt dat het meest aansluit bij jouw wensen. Wil je meer informatie over een van onze pakketten of een proefles aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Auto Rijbewijs

Rijbewijs B

Motor Rijbewijs

Rijbewijs A

Scooter Rijbewijs

Rijbewijs AM2

Aanhanger Rijbewijs

Rijbewijs AM2