Onze Motor rijopleidingen

Binnen één week je motorrijbewijs halen!

Droom jij van lekker toeren door binnenwegen en allemaal andere mogelijke plekken onder een hoge dosis adrenaline? Een motorrijbewijs maakt dit mogelijk. Bij Rijrecht Verkeersschool ben je gegarandeerd aan het juiste adres voor het behalen van je motorrijbewijs. Begin je bij ons met je motorrijlessen, dan haal je binnen één week al je rijbewijs. Snel en met de nodige verkeerskennis stomen wij jou klaar om met je motor door het verkeer te toeren. Wil jij graag je motorrijbewijs halen? Begin vandaag nog bij Rijrecht Verkeersschool!

Je motorrijbewijs halen bij Rijrecht Verkeersschool

Er zijn verschillende motorrijbewijzen die je kunt behalen, namelijk rijbewijs A, A1 en A2 rijbewijs. Afhankelijk van je voorkeur (en leeftijd) voor de motoropleiding gaan onze instructeurs met je aan de slag om je goed klaar te stomen voor het examen. Het voordeel aan je motorrijbewijs halen bij Rijrecht Verkeerschool is dat je deze binnen 3 tot 7 dagen al in de pocket kunt hebben. En dat met een vaste instructeur die je een persoonlijke en leerzame begeleiding biedt. Tijdens de lessen rijden de instructeurs achter je aan en geven door middel van een portofoon verdere instructies. Voor het behalen van je motorrijbewijs gelden drie onderdelen die je voldoende moet beheersen:

  • Theorie-examen (ATH)
  • Voertuigbeheersing (AVB)
  • Verkeersdeelname (AVD)

Naast motorrijlessen kun je ook bij ons terecht voor een theoriecursus. Met deze cursus zorgen wij dat je over de benodigde inzichten en kennis beschikt om de weg op te gaan. Deze leggen we op een manier uit, waardoor jij exact weet hoe je deze kennis en inzichten kunt toepassen in de praktijk. Wij ontzorgen je met theorie- en praktijklessen, waardoor jij snel binnen één week je rijbewijs hebt gehaald. Bel je ons vandaag op, dan kun je dezelfde dag nog van start met jouw lessen!

Over Rijrecht Verkeersschool

Wat je van ons als rijschool kunt verwachten? Snelheid, betrokkenheid, kwaliteit en vakkundige kennis. Onze instructeurs doen er alles aan om het beste uit je te halen, zodat je snel over je motorrijbewijs beschikt. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en net zo gemotiveerd bent als wij. Heb je moeite met leren? Ook dan zorgen wij voor de juiste uitleg en begeleiding, waardoor jij alle stof eigen maakt. Van een theoriecursus tot motorrijlessen en het plannen van de examens: bij Rijrecht Verkeersschool kun je terecht voor het totaalpakket. Samen zorgen we ervoor dat jij gegarandeerd binnen één week je motorrijbewijs haalt!

Proefles aanvragen voor motorrijden
Wil jij graag ervaren hoe een motorrijles eraan toegaat bij onze rijschool? Meld je dan gerust aan voor een proefles. Tijdens de proefles kijken onze instructeurs naar je vaardigheden en hoe je instructies aanpakt. Op basis daarvan krijg je een advies over het aantal lessen dat je nodig hebt. Wij verwelkomen je graag in ons mooie pand in Utrecht!
Onze rij-pakketten

Rijrecht Verkeersschool heeft alles in eigen huis. Dit betekent dat je zowel voor je theorie als voor je praktijk bij ons terecht kunt. We bieden verschillende rijpakketten aan, zodat je tot het pakket komt dat het meest aansluit bij jouw wensen. Wil je meer informatie over een van onze pakketten of een proefles aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Motor Rijbewijs

Rijbewijs A

Auto Automaat

Rijbewijs B

Scooter Rijbewijs

Rijbewijs AM2

Theorie cursus

Rijbewijs A, AM2, B